Glutensiz Tarifler, Glutensiz Unlu Lezzetler

Glutensiz Un Kurabiyesi Tarifi

Glutensiz Un Kurabiyesi Tarifi

Glutensiz un kurabiyesi, hassas sindirim sistemine sahip olanlar veya gluten intoleransı olanlar için mükemmel bir atıştırmalıktır. Bu lezzetli kurabiyeler, glütensiz un ve alternatif malzemelerle hazırlanır, ancak tadından ve dokusundan hiçbir şey kaybetmez. Yumuşak iç kıvamıyla ve enfes aromasıyla glutensiz un kurabiyeleri, herkesin keyifle tüketebileceği sağlıklı ve lezzetli bir seçenektir.

Hazırlık 15 dakika
Pişirme 15 dakika
Porsiyon 4 kişi

Malzemeler
  

Glutensiz Un Kurabiyesi Malzemeleri

  • 3 su bardağı glutensiz un
  • 1 paket margarin
  • 3 kahve fincanı toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Talimatlar
 

Glutensiz Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır?

  • Glutensiz un, toz şeker ve margarini iyice karıştırıp yoğurun. Kabartma tozu ve vanilyayı ilave edin.
  • Hamur, kulak memesi kıvamına geldiğinde ceviz büyüklüğünde şekiller vererek yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  • Dilerseniz üzerlerine birer parça badem ekleyebilirsiniz.
  • 180°C’de ısıttığınız fırına sürün ve 15 dakika pişirin.
  • Glutensiz un kurabiyesini sıcak ya da ılık olarak servis edebilir; çay, kahve eşliğinde tüketebilirsiniz. Afiyet olsun!

Bir cevap yazın