Sıvı malzemeleri karıştırıp, glutensiz unu ve karbonatı ilave edin.
Hamuru iyice yoğurun ve 5 dakika kadar dinlendirin.
Dinlenen hamuru ufak bezelere ayırarak merdane yardımı ile açın.
Bu esnada tezgahın üzerine glutensiz un ekleyerek yapışmayı engelleyebilirsiniz.
İncelttiğiniz hamuru keserek, üçgen parçalar elde edin.
Beyaz peynir ve maydanozla böreğin iç harcını hazırlayın. Bu aşamada dilerseniz damak zevkinize göre beyaz peyniri diğer peynir çeşitleriyle karıştırarak kullanabilirsiniz.
Hazırladığınız iç harcı elde ettiğiniz yufkanın geniş kenarına yayın ve uca doğru sarın.
Sardığınız yufkanın ucunu yapışması için suyla ıslatın.
Kızartma tavasında yağ kızdırın ve hazırladığınız börekleri her yönü altın rengini alana kadar kızartın.
Glutensiz sigara böreği yapımı işte bu kadar kolay! Şimdiden afiyet olsun.