Glutensiz kabak spagetti yapımı için 3 adet orta boy kabağın kabuklarını soyup, dikey ince dilimler halinde kesin.
Kestiğiniz kabakları çubuk spagettiye benzer uzun parçalara bölün.
Orta büyüklükte bir tavaya 1 kaşık zeytinyağı ekleyin.
Hazırladığınız kabak dilimlerini tavada 4 dakika pişirin.
Kabakların olması gerekenden fazla yumuşamaması için tavada 4-5 dakikadan uzun tutmamaya özen gösterin.
Kabak spagettinize ekstra lezzet katmak için küçük bir tencereye domates ve sarımsakları rendeleyin.
Zeytinyağı, fesleğen, tuz ve karabiber ekleyip 5 dakika pişirin.
Hazırladığınız sos ile zenginleştirdiğiniz domates soslu kabak spagettiniz servise hazır! Dilerseniz üzerine glutensiz yoğurt ekleyerek tüketebilirsiniz. Afiyet olsun!